Magazin

Sosyal medya fenomeni Enes Batur kazandığı para ile ne yaptığını açıkladı!

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Enes Batur, Youtube magazin sayfasında yer alan habere göre 19 Ocak’ta vizyona giren filmi “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filminden ilk kazandığı para ile vergi borcunu kapattığını anlattı.

ÇEKİLİŞ YAPACAĞINI DUYURDU
Yeni filmi ‘Enes Batur: Gerçek Kahraman’ için gün sayan Batur, hayranlarına da bir müjdeli haber verdi. Batur açıklamasında “İkinci film başarılı olur, güzel bir şeyler kazanırsak güzel bir araba almak istiyorum. Eğer film 3 milyon izlenmeyi geçerse takipçilerime 100 bin TL’lik bir çekiliş yapacağım” dedi.

1,5 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ
12 hafta vizyonda kalan ve 1,5 milyon kişi tarafından izlenen ‘Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?’ filminin toplam hasılatının 17,5 milyon TL olduğu öğrenildi.

FİLMDE KİMLER OLACAK?
Enes Batur’un yeni filminin tanıtım videosunda açılışın bir uzay mekiğinde yapıldığı görülüyorken, ardından yeryüzüne iniyor ve yüzlerini göremediğimiz süper kahraman kostümlü insanlarla karşılaşıyoruz. Filmde Batur’a eşlik eden isimler arasında Cumali Ceber, filmleriyle tanınan fenomen isim Halil Söyletmez, Kafalar Karışık filmi ile beyaz perdeye geçiş yapan Kafalar, Youtube kanalı üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin gibi isimler yer alıyor. Ayrıca teaser’da görüldüğü üzere oyuncu Altan Erkekli de ‘Enes Batur Gerçek Kahraman’ filminde yer alıyor.

 

Bir yanıt yazın