Gündem

Sosyal medya bu anketle sallandı!

Twitter’da Conor Arpwel isimli kullanıcı erkelerin duştaki titizliği ile ilgili bir anet çalışması yaptı. Yapılan ankete 800 bin kişi katıldı.

Conor Arpwel Twitter’dan, “Merhaba, adım Conor Arpwel ve ben duşta bacakları da ayrı lifleyip, yıkayanlardanım. Daha çok insana ulaşıp, erkeklerin duş sırasında neden bacakları yıkamanın vakit kaybı olduğunu merak ediyorum. Hadi siz de ankete katılın” dedi ve duş sırasında bacakları yıkama anketinin sonuçlarını açıkladı.

YÜZDE 19’U ŞAŞIRTTI

Sonuçta ise ankete katılan kişilerin yüzde 81’i duş alırken bacaklarını da yıkadıklarını belirtirken, yüzde 19’u yıkamadıklarını itiraf etti.
Tartışma konusu haline bu ankete yorumlar ise şu şekilde oldu:

“Duşta bacaklarına sadece su deydiren kişilere soruyorum: Eğer duşta bacaklarınızı temizlemiyorsanız, ne zaman temizliyorsunuz?”

“Üniversitede tanıdığım biri sırtını da ayrı yıkadığını söylemişti. Nedeni ise şampuan kalıntılarının sırtında kalma korkusuymuş. Bunu düşününce bacaklarını duşta yıkamayan insanlar garip geliyor.”

“Yıkamıyorum diye cevap verenler bugüne kadar dışarıda kullandıkları tuvaleti düşünsünler. Bacakları o tuvalete hiç mi değmiyor?”

“Tüm gün pantolonumun içinde zaten temiz kalıyorlar neden yıkayayım ki?”

Bir yanıt yazın