Magazin

Son dakika: Ünlü şarkıcı Hadise, evliliğinde çıktığı iddia edilen bebek krizine ilişkin açıklama yaptı!

Günlerdir ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, yeni günde de kendilerinden söz ettirmeyi başardı. Ünlü şarkıcı Hadise, son dakika açıklaması ile Instagram hesabından yeni bir gönderi paylaştı.

HADİSE’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Evliliğine ilişkin birçok iddia ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir çıkan haberlere karşı sessizliğini korurken bugün bir açıklama yayınladı. Açıklamasını, aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden yayınlayan güzel şarkıcı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu kadar özel bir konu hakkında açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmek ile beraber, ısrar ile yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için de tedavi görmüyorum. Bilginize.”

EVLİLİĞİNDE BEBEK KRİZİ ÇIKTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Geçtiğimiz hafta İzmir’de vermiş olduğu konser esnasında her fırsatta kendisi için farklı bir yere sahip olduğunu belirttiği “Küçük Bir Yol” isimli şarkısını seslendirirken gözyaşlarına boğulan ünlü şarkıcı Hadise, birçok iddianın ortaya atılmasına sebep olmuştu. Hadise’nin gözyaşlarının evliliğinde yaşanan krizden ötürü olduğu iddiaları gündemi meşgul ederken krizin sebebinin de bebek olduğu ileri sürülmüştü.

Kulislerden gelen bilgilere göre Hadise’nin aylar önce nikah masasına oturmuş olduğu eşi Mehmet Dinçerler’in çocuk sahibi olmak istediği ancak Hadise’nin yoğun konser temposu sebebi ile bu fikre karşı çıktığı ve anne olmaya henüz hazır hissetmediği ileri sürülmüştü.

YÜZÜKLERİN ÇIKMASI KAFALARI KARIŞTIRDI!

Son konserlerinde alyans ve tektaş takmadığı görülen Hadise’nin ardından eşi Mehmet Dinçerler’in de alyansını çıkarmış olduğu gözlerden kaçmadı. Hadise’nin yapmış olduğu yazılı açıklamasında da boşanma iddialarına değil de hamilelik iddialarına değinmesi, ikilinin ayrılacakları yönünde ortaya atılan iddiaların doğru olabileceğini düşündürdü.