Gündem

Son dakika… Türkiye 21.00’da sağlık çalışanlarını alkışladı!

Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından duyurdu. Türkiye 21.00'da balkonda sağlık çalışanlarını alkışladı.

Son dakika… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından duyurdu. Tüm Türkiye, balkonlarında sağlık çalışanlarını alkışladı.

Çin’de ortaya çıkan corona virüsüne karşı sağlık çalışanları yorulmak bilmeden çalışıyorlar. Artan vakalar ile birlikte mesai saatleri artan ve yoğun çalışma koşullarında hastalara yardıma koşan sağlık çalışanları vatandaşlar tarafından alkışlandı. Ülkenin dört bir yanından vatandaşlar saat 21.00’da balkonlarına çıkıp sağlık çalışanlarını alkışladılar. Büyük risk altında çalışan personellerin bu alkışlarla moral bulması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum.” diyerek paylaşımda bulundu.