İzmir Haberleri

Son dakika! İzmir’de trafik kazası! Ölü ve yaralı var!

İzmir Karşıyaka'da motor ve minibüs çarpıştı. 1 Kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İzmir’e bağlı Karşıyaka ilçesinde bir motosiklet minibüse çarptı. Kazada motosikletin sürücüsü ölürken, arkasında oturan arkadaşı yaralandı.

Dün gece Caher Dudayev Bulvarı Tramvay Durağı mevkisinde Cemal ünlü yönetimindeki 35 JEF 99 plakalı motosiklet, dönüş yapmakta olan M.T. yönetimindeki 35 P 0080 plakalı minibüse yandan çarptı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki arkadaşı yola savruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede motosiklet sürücüsü Cemal ünlü’nün hayatını kaybettiğini tespit etti.

Motosiklet sürücüsü Cemal Ünlü’nün kimliği belirlenemeyen arkadaşı ise kazanın hemen ardından Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine kaldırıldı. Ünlü’nün cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri minibüs sürücüsü M.T.’yi gözaltına aldı.

Çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, kazanın neden meydana geldiğini tespit için çalışma başlattı.

“Yaşamak için güzel bir akşam”

Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Cemal Ünlü’nün aynı gün kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Kaza gerçekleşmeden birkaç saat önce motosikleti ile bir fotoğrafını paylaşan Cemal Ünlü’nün; “Yaşamak için güzel bir akşam” şeklinde not düştüğü görüldü.