Genel

Son Dakika! Feci kaza! Ölü ve yaralılar var!

Eskişehir'de işçileri taşıyan bir servis otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda işçi yaralandı.

Eskişehir’de gerçekleşen kazada devrilen aracın, bir fabrikada çalışan işçileri taşıyan servis aracı olduğu öğrenildi. Kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Kazanın, işçileri taşıyan otobüsün yol kenarındaki panoya çarpıp devrilmesiyle gerçekleştiği bildirildi.

Kaza, Eskişehir-Ankara yolu otogar mevkiinde, sabah saatlerinde gerçekleşti. Fabrika işçilerini taşıyan 26 S 0283 plakalı otobüs, Mehmet İlik yönetiminde seyir halindeyken kontrolden çıkarak, yol kenarındaki yönlendirme panosuna çarpıp devrildi. Kaza sonucu yan yatan otobüsteki işçilerden Hüseyin Bayramoğlu ve Zuhal Boz yaşamını yitirdi, 12 kişi ise yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla hastaneye sevk etti. Yaralılar Eskişehir Şehir Hastanesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, hayatını kaybeden Hüseyin Bayramoğlu ve Zuhal Boz’un cansız bedenleri ise hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik durma noktasına gelirken savcılık ve polis ekiplerinin kaza yeri incelemelerini tamamlamasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.