Gündem

Son dakika: Eskişehir’de öldürülen anne, baba ve çocuğunun katil zanlısı belli oldu!

Son dakika haberi… Eskişehir’deki vahşette yeni bir gelişme yaşandı. Evlerinde bıçaklanarak öldürülen İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk’un katil zanlısı belli oldu. Katil zanlısının, eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğunun tespit edildiği bildirildi.

KATİL ZANLISI TOKKAL’IN ESKİ ORTAĞI

Ekipler Türkiye gündemine oturan cinayetle ilgili olarak gece gündüz çalışırken, bugün önemli bir gelişme yaşandı. Katil zanlısının İlkay Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif B. olduğunu tespit etti.

Öte yandan katil zanlısının cinayetin ardından çiftin evine giden ilk kişi olduğu ve kendisini yerden yere atıp gözyaşı döktüğü ortaya çıktı.

ADLİYEYE ÇELİK YELEKLE GETİRİLDİ

Mehmet Şerif B. ve beraberindekiler geniş güvenlik önlemler kapsamında adliyeye getirilirken, katil zanlısına çelik yelek giydirilmesi dikkatlerden kaçmadı.

TUTUKLANDILAR

Eskişehir’de Tokkal çifti ile 4 yaşındaki Ali Doruk’un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz sevkedildikleri mahkemede tutuklandılar .Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın canavarca hisle kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandığı bildirildi.