Magazin

Son dakika: Acun Ilıcalı, Survivor 2020 yarışmacılarını açıkladı! Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımında kimler yarışacak?

Survivor 2020 yarışmacıları belli oldu! Ekranların sevilen yarışması Survivor 2020 ünlüler-gönüllüler takımı yarışmacıları açıklandı. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan rekabeti ile izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışma, bu yıl da daha önce denenmiş bir konsept olan ünlüler-gönüllüler ile izleyici karşısına çıkacak. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Survivor 2020 yarışmacılarının belli olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde...

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2020 bu yıl da Şubat ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Her sezon getirdiği birbirinden farklı konsept ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran yarışma ile ilgili geri sayım devam ederken, programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı resmi Twitter hesabından yaptığı son dakika paylaşımı ile ‘Survivor 2020 ünlüler gönüllüler yarışmacı kadrosunun belli olduğunu açıkladı ve tüm yarışmacılara başarılar diledi. Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmacıları kimler?

SURVIVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Zor yaşam şartları altında, birbirinden farklı parkurlarda mücadelenin yaşanacağı Survivor 2020, 16 Şubat 2020 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelecek. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Ünlüler ve Gönüllüler takımının tam kadrosunu paylaştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Survivor’a katılacak yarışmacılar merak konusu oldu.

SURVIVOR 2020 YARIŞMACILARI

Survivor 2020 ünlüler kadrosu;

Oyuncu Uğur Pektaş
Milli futbolcu Aycan Yanaç
Milli futbolcu Sercan Yıldırım
Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Derya Can Göçen
Profesyonel kickboksçu Parviz Abdullayev
Milli atlet Elif Yıldırım Gören
Oyuncu Barış Murat Yağcı
Oyuncu Tuğba Melis Türk
Oyuncu Mert Öcal
Milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner
Oyuncu Ersin Korkut

Survivor 2020 gönüllüler kadrosu;

Yasin Obuz
Cemal Can Canseven
Ceyhun Uzun, Evrim Keklik
Fatma Günaydın
Makbule Günaydın
Meryem Kasap
Nisa Bölükbaşı
Sadık Ardahan Uzkanbaş
Tayfun Erdoğan
Burak Yurdugör .