Gündem

Son dakika! 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında normalleşme doğrultusunda alınan yeni kararları açıkladı. 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşların merakla beklediği sokağa çıkma yasağına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,''65 yaş üstü her gün saat 10.00 ila 20.00 saatleri dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı ile ilgili kısıtlama ebeveyn gözetiminde olmak şartıyla tümüyle kaldırılmıştır.'' dedi. 

Son dakika… 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? sorusunun cevabı netlik kazandı. Türkiye’de 1 Haziran’da normalleşme adımları kapsamında önemli adımlar atıldı. Bunun üzerine 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kişiler sokağa çıkma yasaklarının ne zaman sona ereceğini merakla bekliyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında normalleşme doğrultusunda alınan yeni kararları açıkladı. 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşların merakla beklediği sokağa çıkma yasağına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,”65 yaş üstü her gün saat 10.00 ila 20.00 saatleri dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı ile ilgili kısıtlama ebeveyn gözetiminde olmak şartıyla tümüyle kaldırılmıştır.” dedi.