Kamu

Sompo Japan Hasar Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Sompo Japan hasar dosya sorgulama; hasar ihbarının nasıl yapılacağı, hasar anında ve hasar sonrasında neler yapılması gerektiği, Sompo Japan Sigorta anlaşmalı kurumlarının nasıl öğrenileceğini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Sompo Japan Hasar Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Sompo Japan hasar dosya sorgulama işlemleri sompojapan.com.tr adresi üzerinden yapılmaktadır. Sompo Japan hasar dosya işlemleri için size müşteri temsilciniz tarafından bilgi verilecektir. egehaber.comMüşteri temsilcinizin size verdiği hasar dosya sorgulama numarasını bir yere not etmenin ardından aşağıdaki işlem basamaklarını uygulayınız:

sompojapan.com.tr adresine giriniz.
Hasar işlemleri kısmından sompo hasar dosya sorgulama kısmını seçiniz.
Adınız, soyadınız, TCK numaranız, ikamet ettiğiniz il, e-mail adresiniz, cep telefonu numaranız ve dosya numaranızı eksiksiz olarak giriniz.
Yukarıdaki işlemleri takip ederek hasar dosya sorgulama yapabilirsiniz. İşlemlerle ilgili sorun yaşamanız halinde 0850 250 81 81 numaralı müşteri temsilcisinden öğrenebilirsiniz.

Sompo Japan Hasar İhbarı Nasıl Yapılır?

Sompo Japan hasar dosya ihbarını gerçekleştirmek için sompojapan.com.tr adresini ziyaret etmenin ardından aşağıda anlatıldığı şekilde işlemi gerçekleştiriniz:

Hasar işlemleri menüsünden hasar ihbarı kısmına tıklayınız.
Hasar ihbarınızı sompojapannet.com üzerinden veya hasar ihbarı girişinden gerçekleştirebilirsiniz.
Hasar ihbarına tıkladıktan sonra, poliçe numarasını, TCK numarasını, hasar tarihini ve güvenlik kodunu doğru olarak girdiğinizden emin olunuz.
Yukarıdaki direktifleri uygulayarak hasar ihbarını hızlıca gerçekleştirmeniz mümkündür. Daha fazla ayrıntılı bilgi almak için sompojapan.com.tr adresini ziyaret ediniz. İsterseniz sompojapan.com.tr adresi üzerinden canlı yardım talep edebilirsiniz. Ayrıca, Sompo Japan müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir.

Sompo Japan Hasar Anında Ne Yapılmalıdır?

Sompo Japan Hasar dosya sırasında yapılması gereken Sompo Japan tarafından tarafınıza bildirilir. İlk olarak, hasar türünüzü seçmelisiz.egehaber.com Daha sonra müşteri temsilcisinin sizden istediği bilgileri veriniz.

Müşteri temsilcisini aramadan önce maddi hasar tutanağı doldurun.
Size en yakın Sompo Japan servisine aracınızı götürebilirsiniz.
Müşteri temsilcisi sizden birtakım bilgiler isteyecektir. Örneğin, poliçe numaranızı, sigortalı adı ve soyadını, hasarın oluş tarihini, hasar miktarını, hasarın olma şeklini, tutanak türünü bildirmenizi isteyecektir. Bu bilgileri eksiksiz olarak müşteri temsilcisine iletmeniz önem arz etmektedir. Çünkü eksik veya hatalı bilgi verdiğiniz durumlarda işlemlerinizde gecikme olacaktır. Sompo Japan hasar dosya için her bilginin doğru olduğundan emin olunuz.
Hasar dosya bilgisinden sonra müşteri temsilcisi size dosya takip numarası verecektir. Dosya takip numarası önemli olduğu için bir yere not ediniz.

Sompo Japan Hasar Hesap Numarası Bildirimi Nasıl Yapılır?

Sompo Japan hasar hesap bildirimi işleminin birkaç aşaması vardır. Hasar hesap numarası bildirimi sompojapan.com.tr üzerinden yapılabilir. Hesap bildirimi yapmak için girmeniz gereken önemli maddeler aşağıda sıralanmaktadır:
Hesap numarası,
TCK numarası,
Poliçe Numarası
Banka Numarası,
Cep telefonu,
Iban numarası.

Sompo Japan Hasar Durumunu Nasıl Öğrenebilirim?

Sompo Japan hasarın durumunu öğrenmek için dosya numarasına ya da ihbar numarasını sahip olmanız gerekmektedir. Bu sayede Sompo Japan hasar durumunu öğrenmeniz mümkündür. egehaber.comSompojapan.com.tr adresi üzerinden hasar durumunuzu hızlıca öğrenebilirsiniz. Yardım almak isterseniz 0850 250 81 81 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisinden 7/24 yardım talep edebilirsiniz.

Sompo Japan Anlaşmalı Servisler Nelerdir?

Sompo Japan anlaşmalı servisler aracılığıyla poliçenizde yer alan hasar teminatlarından faydalanabilirsiniz. Sompo Japan en yakın anlaşmalı servis veya sağlık kurumunu öğrenebilmek için sompojapan.com.tr üzerinden il vei lçe seçildikten sonra ilgili kuruluşların bilgisine ulaşabilirsiniz. Sompo Japan anlaşmalı servisleri 2 kısma ayrılır:
Cam Servisi
Tamir Servisi
Yukarıdaki seçeneklerden birini seçip istenilen bilgiler eksiksiz olarak doldurulması ardından Sompo Japan hasar anında müracaat edilecek anlaşmalı servisler bilgisine ulaşılabilir.

Kaynak: egehaber.com