EkonomiGündem

ŞOK’a gidecekler dikkat: Anında 40 TL indirim yapılacak!

Hayat pahalılığı ve zamların ardından marketlerin kampanyaları merak edilen konular arasında yer almaya başladı. ŞOK Market başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 200 TL üstü alışveriş yapana anında 40 TL indirim yapılacak. Kampanyanın şartları ve detayları tek tek duyuruldu. Bu kampanya 28 Nisan tarihine kadar geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları…

ŞOK KAMPANYA DETAYLARI;

28.03.2022 – 28.04.2022 tarihleri arasında, Mastercard logolu Garanti BBVA ‘’banka kartları’’ ile sokmarket.com.tr ve Cepteşok uygulamasından yapılan online siparişlerde geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için ödemenin Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile yapılması gerekmektedir.

Daha önceden Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile ya da ilk defa Masterpass’e kaydedilecek Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile ödemelerde, 200 TL ve üzeri siparişte anında 40 TL indirim uygulanacaktır.

İlk kez kartını kayıt edecek kullanıcılar ödeme adımında yada ‘’hesabım’’ menüsü altında ‘’ödeme yöntemlerim’’ sekmesine tıklayarak banka kartlarını kayıt edebilirler.

Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

Kampanya diğer ürün indirim ve promosyonlarında da geçerlidir.

Mastercard, Şok Market ve Garanti BBVA herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyalı sipariş iptali ve iade durumunda kampanyadan kazanılan haklar kaybedilir ve kampanyadan ikinci kez yararlanılamaz.

Kampanya tüm ürünler için geçerlidir.