Gündem

Şöhret Basamaklarını Tek Tek Tırmanan Genç Oyuncunun Yeni Projesi Belli Oldu! Yapımcılığını Oktay Kaynarca’nın Üstlendiği Dizide Yer Alacak!

2002 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Mina Derman, son yılların en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor. Genç yaşına rağmen pek çok büyük prodüksiyonda yer alan ünlü oyuncu, gösterdiği performanslar sonrasında parmakla gösterildi.

Genç Yaşta Başarılı Performanslara İmza Attı

İlk oyunculuk performansını 17 yaşında iken veren Mina Derman, 2019 yılında izleyici karşısına çıkan İncir Ağacı isimli dizide boy göstermişti. Daha sonra ise Zehra karakterine hayat verdiği Bir Annenin Günahı isimli dizide rol almıştı.

ATV ekranlarının en beğenilen yapımlarından biri olan Baş Belası isimli dizide de yer alan Mina Derman, Sıla isimli karakteri canlandırmış ve gösterdiği performans ile eleştirmenlerden tam not almıştı. Son olarak, sezonun en başarılı dram yapımlarından biri olan Oğlum isimli dizi ile izleyici karşısına çıkan Mina Derman, canlandırdığı Ceren karakteri ile başarılı oyunculuk performanslarına bir yenisini ekledi.

Yeni Projesi Belli Oldu!

Genç yaşına rağmen, usta bir şekilde rolde role bürünen Mina Derman, başta yapımcılar olmak üzere her kesimden takdir topladı. Yapımcıların projelerinde yer vermek için birbiri ile yarıştığı Mina Derman’ın yer alacağı yeni proje belli oldu.

Genç oyuncuyu çok yetenekli bulan Oktay Kaynarca, yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan dizisi için Mina Derman’a başrol verdi. Yapımcılığını Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizide yer alacak Mina Derman, Suna isimli karakteri canlandıracak.