Gündem

Skandal olay! Öğrenciyi durdurup yüzüne tükürdü!

Diyarbakır‘da skandal bir olay meydana geldi. 17 yaşlarında genç bir kız, okuldan çıkıp eve gitmek için sokakta yürüyen küçük öğrencinin yüzüne tükürdü. O anlar kamera kayıtlarına yansıdı.

Corona virüsü endişesi tüm Türkiye’yi sarmışken, ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarı’nda skandal bir olay medyana geldi. 9 yaşlarında bir öğrenci okuldan eve dönerken 17 yaşındaki bir kızın saldırısına uğradı. Küçük kızı eliyle durduran genç kız, daha sonra öğrencinin yüzüne tükürdü. Ne olduğunu anlamayan öğrenci yüzünü sildikten sonra evine gitmek için yürümeye devam etti.

“Bilinçli şekilde yapıldığını düşünüyorum”

Kaldırımdaki bir marketin önünde yaşanan olayda market sahibi o anları anlattı. Mehmet Katran konuyla ilgili açıklamasında, “Koronavirüsün kol gezdiği ve vaka sayılarının arttığı bu günlerde bunun bilinci bir şekilde yapıldığını düşünüyorum. Genç kız hastalık taşıyorsa bu hareketiyle hem kızı hem ailesini hem de küçük kızın sınıf arkadaşlarını tehlikeye attı” ifadelerini kullandı.

9 yaşındaki kızın yüzüne tükürüldüğü o anlar kamera kayıtlarına da yansıdı. Kayıtlarda genç kızın çocuğa tükürdükten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görüldü.