Magazin

Skandal iddia! Film setinde 10 saat sevişmeye zorladılar…

2013 yapımı ‘Mavi En Sıcak Renktir’ filminin çekim sürecinde, yönetmen Abdellatif Kechiche’nin başrol oyuncuları Léa Seydoux ile Adèle Exarchopoulos’u taciz ettiği iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

ÇARPICI İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Cannes Film festivalinde, Palme d’or ödülünü kazanan Mavi En Sıcak Renktir adlı film, iki kadının birbirine olan aşkını ele alıyor ve filmde, yaklaşık 7 dakikalık bir cinsel ilişki sahnesi mevcut. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncularından Lea Seydoux’un gözyaşlarını tutamadığı bu fotoğraf, filmle ilgili çarpıcı iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

GERÇEK ÇOK FARKLI

Birçok kişi, çok konuşulan bu fotoğrafın, genç oyuncunun duygulandığı anda çekilmiş bir kare olduğunu öne sürse de, Mareilhas isimli Twitter kullanıcısı, orijinali Fransızca olan bir tweet dizisiyle, gerçeğin çok farklı olduğunu anlattı.

GENİTAL BÖLGELERİNE VE GÖGÜSLERİNE DOKUNDU

Yönetmen Abdellatif Kechiche, çekimler sırasında başrol oyuncuları Léa Seydoux ile Adèle Exarchopoulos’a 10 saatten fazla cinsel ilişki sahnesi çektirmiş ve sahnede ne yapmaları gerektiğini anlatırken, iki kadın oyuncunun da sık sık genital bölgesine ve göğüslerine dokunmuştu.

AĞLADILAR

İki kadın oyuncunun, 10 gün boyunca çıplak gezmek zorunda bırakıldığı film setinde, oyuncu Lea Seydoux, buna daha fazla dayanamayacağını söyleyip ağladı fakat yönetmen Kechiche bu yakarışlara aldırmayarak sahnenin sonlanmasına izin vermedi.

“İKİMİZ DE ACI İÇİNDEYDİK”

Bir diğer başrol oyuncusu Adele Exarchopoulos ise bazı sahneler için şu sözleri sarf etti; “İkimiz de acı içindeydik. Lea bana birkaç kez yumruk attı. Kechice bağırıyordu, ‘Yumruk at ona! Bir kez daha yumruk at!’ Hem şiddet dolu hem de küçük düşürücüydü…’

İNTİHARI DÜŞÜNDÜ

Çekimler esnasında Léa Seydoux’a intiharı düşündüren yönetmen Kechiche, başka bir film çekiminde de, genç bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelmişti.

İDDİALARI YALANLADI

Abdulletif Kechiche ise bu iddiaları yalanlayarak, ‘her ikisinin de kırmızı halıda mutlu göründüklerini’ söylüyor.

Bir yanıt yazın