EkonomiGündem

Sinema, tiyatro ve konsere gitmek isteyenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Birçok yasağın kaldırılması ile beraber vatandaşlar, sinema, tiyatro ve konser gibi etkinlikler için planlamalar yapmaya başladılar. Söz konusu etkinlikleri yapmak isteyenler için ise kamu bankası önemli bir duyuruda bulundu. Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda, sinema, tiyatro, konser ve eğlence parkı sektöründe tek seferde yapılacak alışverişlerde Worldpuan hediye edileceği bildirildi.

Vakıfbank resm, internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası tarafından yapılan açıklamada, “VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ekim 2021 tarihleri arasında sinema, tiyatro, konser ve eğlence parkı sektöründe tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişe 20 TL Worldpuan hediye edilecektir.” Denildi.


Kampanya özellikleri

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

BusinessCard’lar ve Bankomat Kart’lar ile yapılan işlemler, mail order, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 11 Kasım 2021 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 25 Kasım 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 26 Kasım 2021 tarihinde geri alınacaktır.

Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 20 TL Worldpuan kazanabilir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.