Magazin

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bebeklerini kucağına aldı! İşte bebeğin ismi

Ünlü oyuncu Sinem Kobal doğum yaptı. Kobal, dün gece doğum yaparak kızını kucağına aldı. Baba olmanın heyecanını yaşayan İmirzalıoğlu, doğumdan sonra tüm hastane personeline çikolata dağıttı. Öte yandan güzel oyuncunun suda doğum yaptığı öğrenildi. Peki, bebeğin ismi ne?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun mutlu günü… Sinem Kobal dün gece özel bir hastanede doğum yaparak kızını kucağına aldı. Baba olmanın heyecanını yaşayan İmirzalıoğlu, doğumdan sonra tüm hastane personeline çikolata dağıttı. Öte yandan güzel oyuncunun suda doğum yaptığı öğrenildi. Ünlü çift kızlarına Lalin ismini verdi.

Ayrıca hastanede bir katı komple kapatan çiftin, sadece doktor ve hemşirelerin girişine izin verdiği öğrenildi.

Mayıs 2016’da nikah masasına oturan ve magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinden müjdeli haber geldi.

Hamilelik süreciyle herkesin ilgi odağı olan ve anne olmak için geri sayıma geçen Sinem Kobal’ın dün suda doğum yaptığı öğrenildi.

Covid-19 salgını döneminde doğum yapan güzel oyuncu için hastanede bir katın komple kapatıldığı öğrenilirken, Sinem Kobal’ın olduğu kata sadece doktorların ve hemşirelerin girdiği belirtildi.

Öte yandan çiftin misafirleri için hastanede beş ayrı odanın tutulduğu, Kenan İmirzalıoğlu’nun doğumdan sonra tüm hastane personeline çikolata ikram ettiği öğrenildi.