Magazin

Sinan Akçıl’dan şaşırtan itiraf: “İlk defa tek eşliyim”

Armağan Çağlayan sunduğu programda ünlü televizyoncunun sorularını yanıtlayan Sinan Akçıl geçmişine dair şaşırtan bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı evlendikten sonra tek eşli olduğunu açıkladı. Bu açıklama akıllara "Eski sevgililerini aldattı mı" sorusunu getirdi. 

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı katıldığı programda özel hayatına dair, eski sevgililerini çıldırtacak bir açıklamada bulundu.

Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, “Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani.” diye konuştu.

“ŞU ANDA BURCU İLE BARABERİZ”

Sinan Akçıl şöyle devam etti; “Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir ‘oh be’ diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik.”

Ünlü şarkıcının bu açıklaması, “Eski sevgililerini aldattı mı?” sorularını akıllara getirdi. Sinan Akçıl’ın, daha önce Hadise, Otilla, İzel ve Ebru Şallı ile aşk yaşadığı biliniyor.