Magazin

Sıkı dostlar bir araya geldi, ortalık karıştı: Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol yine tatilde! Bu kez…

Netflix dijital yayın platformundan yayınlanan Kuş Uçuşu isimli dizinin ardından birbirlerine uyumlarıyla çok beğenilen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, eski dost çıkmıştı. Çok yakın arkadaş oldukları öğrenilen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz haftalarda çıktıkları tatilin ardından bir kez daha tatile gitti.

BİRCE AKALAY İLE İBRAHİM ÇELİKKOL KAZ DAĞLARI’NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz haftalarda çıktıkları tatil ile herkesi şaşırtan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, yine tatile çıktı. Bu kez Balıkesir’in Kazdağları’na gitmeyi tercih eden Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, arkadaş gruplarıyla tatilin tadını çıkardıklarını çekildikleri fotoğraflar ile takipçilerine de gösterdi. İbrahim Çelikkol ile kendisinin fotoğrafını da atan Birce Akalay, arkadaşı ile çekildiği fotoğrafın altına ise; “Yine başladık” notunu düştü.

DAHA ÖNCE BODRUM CENNET KOYU’NA GİTMİŞLERDİ

Sezon açılışını birlikte gerçekleştiren Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol ikilisi, bu seneki ilk tatilleri için Bodrum’u seçmişti. Yollara birlikte düşen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, soluğu Bodrum’un Cennet Koyu’nda almıştı. Birlikte sohbet ederken burada objektiflere de takılan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, tatilden sıkça fotoğraf da atmıştı. Tatilde Birce Akalay, denize girerken görüntülenirken; İbrahim Çelikkol ise, üzerinden çıkarmadığı tişörtü ile deniz kenarında oturmuştu.

DOSTLUKLARI SİYAH BEYAZ AŞK İLE BAŞLADI

Çok sıkı dost olduklarını her fırsatta belirten, birlikte çekildikleri fotoğrafları da duygu yüklü mesajlar ile paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un dostlukları Siyah Beyaz Aşk isimli dizi ile başladı. Dönemin fenomen yapımlarından olan Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrolleri paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, tam 4 yıl aradan sonra Kuş Uçuşu dizisi için yeniden beraber sete girdi.