Kültür Sanat

Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları kim olacak?

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında rüzgar estiren Sihirli Annem dizisi yeni kadrosu ile Exxen isimli platformda yayınlanacak. Oyuncuları belli olmaya başlayan dizide çocuk oyuncuları ise kimlerin canlandıracağı merak konusu oldu. İşte yeni Sihirli Annem’de yer alacak çocuk oyuncular…

Acun Ilıcalı‘nın Exxen isimli platformunda yayınlanmak üzere Sihirli Annem dizisi yeniden çekilmeye başlandı. Eski kadrodan isimlerin yer almadığı dizi için yeni oyuncu seçimleri yapıldı. Merakla beklenen dizide çocuk rollerini kimlerin canlandıracağı merak ediliyordu. Çocuk oyuncularında belli olduğu ortaya çıktı.

Oyuncular kimler?

Buna göre, dizide çocuk oyuncuları oynayacak kişiler de belli oldu. Sihirli Annem’in yeni çekilecek olan bölümlerinde Çilek’i Belinay Suvari, Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i Egemen Uysal canlandıracak.

Sihirli Annem’de Gül Onat tarafından canlandırılan ‘Perihan’ı Lale Başar, Suzan karakteriyle diziye damga vuran Zuhal Topal yerine ise Hande Katipoğlu yer alacak.

İnci Türkay’ı oynadığı ‘Betüş’ karakteri Açelya Topaloğlu Avni karakterine ise Bülent Seyran düşünülüyor. Emre Altuğ ise 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan ‘Sihirli Annem’de ‘Sadık’ karakterine hayat verecek.

Sihirli annem dizisi

Sihirli Annem, Gamze Özer tarafından oluşturulan Türk çocuk fantastik televizyon dizisidir. Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan’ın paylaştığı dizi, Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alır.