Ekonomi

Sigortalı olmasanız bile Akbank anında kredi ile 10 bin lira hesabınıza geçsin! İşte başvuru şekli

Akbank tarafındandan sigortalı olmayan vatandaşlara sigorta verilebileceği belirtildi. Banka tarafından yapılan açıklamada sigortası olamayan vatandaşlara kredi verilebileceği belirtilerek faiz oranları da paylaşıldı.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Banka tarafından yapılan açıklamada “Tüm isteklerinizi kolayca karşılayın diye kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile her zaman yanınızdayız. Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın.” ifadelerine yer verildi.

Uygun ihtiyaç kredisi avantajlarından Akbank müşterisi olmasanız bile kolayca yararlanabileceğiniz belirtilen açıklamada müşteriye uygun ihtiyaç kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ile istenilenin hemen gerçekleştirilebileceği vurgulandı.

İhtiyaç kredisi başvuru yapacak olan vatandaşlar bazı belgeler ile başvuru yapacaklardır. Bu doğrultuda belgeler şöyle:

Kimlik belgesi

Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya

Pasaport

Adres belgesi

Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır.

Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında sigortasız kişilere verilecek olduğundan kredi faiz oranı biraz yükseliyor. 10 bin lira kredi kapsamında 36 ay vade ve aylık yüzde 2,17 faiz oranı ile aylık ödeme 431 lira oluyor.