Genel

Sıfır Hyundai i20 almak isteyenler hemen okusun: Binlerce liralık indirim 2 gün sonra bitiyor!

İkinci el arabalardaki yüksek fiyatlar nedeniyle birçok kişi sıfır almaya karar veriyor. Bu nedenle sıfır arabalardaki indirim ve kredi kampanyaları araştırılıyor. Araç şirketleri ise aylık olarak kampanya duyurusunda bulunuyorlar. Hyundai yaptığı açıklama ile i20’de 7 bin TL’ye varan indirim yaptığını duyurdu. İndirim 2 gün sonra yani 30 Haziran tarihinde sona erecek.

Hyundai araç satın almak isteyenler için 1 Haziran tarihinde kampanya başlatıldı. Yapılan açıklamaya göre, i20 modelinde 7.000 TL’ye varan indirim veya 50.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı tanınıyor.

Yapılan kampanya açıklamasında ise şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya 30.06.2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 50.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında geçerlidir. %0,99 faiz oranlı kredi kampanyası, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir. Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %10’una denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. 50.000 TL’ye kadar 12 ay % 0,99 faizli kredilerde eşit taksitli örnek vadeler için bireysel amaçlı kullanımlarda bahsi geçen taşıt kredisinin aylık ve yıllık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %1,26 ve %16,27 olmaktadır. Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.