EkonomiGündem

Sıfır Araç Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat! DACIA Marka Araçlarda 0 Faiz Kampanyası

Araba sahibi olmak isteyenler için DACIA kampanyası, DACIA Duster Confort yeni lansmana özel 199.000 TL indirim kampanyasını duyurdu. DACIA Yeni Duster Comfort model araç almak isteyenler için kampanyasını sundu. DACIA resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanyalarını duyurdu.  Sıfır araba sahibi olmak isteyenler Dacia yetkili satıcılarına uğrayabilirler.

 

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 otomobilin perakende satın alımında uygulanan 246.900 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Kampanyada, 206.900 TL peşinat, 40.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 3.378 TL’dir.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Ayrıntılı Bilgi DACIA Yetkili Satıcılarında

Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2’nin ortalama CO2 salımı 145 g/km; ortalama yakıt tüketimi 6,4 lt/100km’dir.Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.10.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.