Ekonomi

Sıfır Araç Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat! DACIA Kampanyalarını Duyurdu

Araba sahibi olmak isteyenler için DACIA kampanyası, DACIA Duster Prestıge Eco-G Lpg model araçlarda 4 bin TL indirim kampanyasını duyurdu. DACIA Duster Prestıge Eco-G Lpg model araç  almak isteyenler için 4 bin TL kampanyasını sundu. DACIA resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanyalarını duyurdu.  Sıfır araba sahibi olmak isteyenler Dacia markasının kampanyaları 31.08.2021 tarihine kadar geçerli.

DACIA resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre;

Duster Prestıge Eco-G Lpg’de Ağustos Ayına Özel 4.000 Tl İndirim

4.000 TL’lik indirim, Ağustos ayında sınırlı sayıdaki 2021 model yılı Dacia Duster Prestige 1.0 ECO-G 100 bg 4×2 E6DFull perakende satışlarında geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim indirim tutarıdır.

Dacia Duster Kampanya

Ayrıntılı Bilgi İçin DACIA Yetkili Satıcılarında

Duster’ın ortalama CO2 salımı 137 (benzin) / 115 (LPG) g/km; yakıt tüketimi 5,6 (benzin) / 7,3 (LPG) lt/100 km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.08.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Dacia Yetkili Satıcılarında.