GündemMagazin

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Meedo suskunluğunu bozdu! “Şeyma’yı ben terk ettim!”

Şeyma Subaşı’nın evlilik yolunda hızla ilerlediği sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aniden ayrılması şok etkisi yarattı. Ardından Meedo’nun dolandırıcı olduğuna dair iddialar ortalığı iyice karıştırdı. Meedo ise ilk kez konuştu.

Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen bir çift varsa o da hiç şüphesiz Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo. İkili ilk olarak evlilik kararı almış ve bebek beklediklerini duyurmuştu. Ardından Meedo hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı ve gündemden uzun süre düşmedi. Ayrılık haberlerinin gündeme düşmesinden sonra Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı’yı araması yardım istemesi iddiası uzun süre konuşuldu.

Hemen sonrasında da o meşhur yüzüğünü konuşmaya başlamıştık hatırlarsanız.

“Gerçek ortaya çıksın”

Barışmaları da ayrılıkları kadar ani olan çift suskunluklarını koruyordu. Ancak Sabah’tan Sonat Bahar’ın haberine göre Meedo 30 Haziran’da Sonat Bahar ile iletişime geçmiş ve her şeyi olduğu gibi anlatmak istediğinden bahsetmiş. Sonat hanım da bu teklifi geri çevirmemiş ve Meedo ile telefonda 15 dakika kadar görüşmüşler. Röportaj için Türkiye’ye geleceğini söyleyen Meedo telefonda konuşulanların yayınlanmamasını istemiş. Ancak akabinde Şeyma ve Meedo barışınca ve Meedo, Bahar’a hiçbir şekilde geri dönmeyince kendisi aralarında geçen o dialoğu yayınlama kararı almış.

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı - Magazin Haberleri | NTV

Meedo ayrılık sürecinde “Senden ricam benimle bir araya gel, beni dinle, elimdeki tüm faturaları gör ve gerçeği ortaya çıkar. Benim tarafımı tutmanı, Şeyma’nın tarafını tutmanı istemiyorum. Gerçek ortaya çıksın.” diyerek Sonat hanımdan yardım istemiş.

İş hayatını ilgilendiren durum için Meedo, “Bunlar benim için yeni. Kendi halinde yaşayan biriyim. Gündeme geldiğim konuya bak. Bu benim tercihim değildi ama iş ortaklarım bunu yapmam gerektiğini söyledi. Bunlar benim için yeni. Kendi halinde yaşayan biriyim. Gündeme geldiğim konuya bak. Bu benim tercihim değildi ama iş ortaklarım bunu yapmam gerektiğini söyledi.” dedi.

“Dolandırıcı dediler bu beni incitti”

Çıkan haberlere üzüntüsünü dile getiren Meedo, “Türkçe bilmiyorum, hepsi bana tercüme edildi. Benim hakkımda dolandırıcı dediler ve bu beni incitti.” diyerek kırgınlığını dile getirdi.

Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı - Global Bursa

“Şeyma değil ben ayrıldım”

Magazin dünyasını sallayacak bir açıklama yaptı Mısırlı iş insanı. Meedo, “Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim. Medya, Şeyma’nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma’yla ilişkiyi bitiren bendim.” dedi.

Hatırlarsınız ki Şeyma Subaşı ilişkinin her detayını takipçileri ile paylaştı. Sevgilisinin yaptığı jestler, alınan yüzüğün fiyatı aslında ilişkilerindeki her detay gözler önünde yaşandı. Bu durumdan bir hayli rahatsız olduğunu belirten iş insanı, “Ona iyi bir hayat verebilmek için elimden geleni yaptım. Ama o her detayı yayınladı, insanlara gösterdi, ortada yaşadı. Ve ben bundan hiç hoşlanmadım.” dedi.

SON DAKİKA: Şeyma Subaşı'dan üzücü haber! Bebeğini kaybetti... - Magazin Haberleri - Milliyet

“Her şeyi ortada yaşadı”

“Zaman geçince, fark ettim ki, Şeyma ve benim aramdaki şey uyumlu değil. O benim hoşlanmadığım farklı bir hayat tarzından hoşlanıyor. İkimizin hayat tarzı farklı. O iyi biri, kalbi çok iyi. Ama Türkiye’deki birçok insan size karşı olduğunda, deriniz kalınlaşır ve hislerinizi göstermeniz zorlaşır. Bazen, yaptığı yanlışları kabul etmekte zorluk çekiyor.”