Magazin

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi bakın evlilikleri hakkında ne demiş: Bir sene boyunca…

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı yine şoke etti. YouTube kanalında açıklamalarda bulunan ünlü fenomen sevgilisi Mohammed Elsaloussi’nin yapacakları düğün ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Şeyma Subaşı, YouTube kanalından çok konuşulacak bir video paylaştı. Mısırlı milyarder Mohammed Elsaloussi ile birlikteliğine devam eden Subaşı sevgilisinin kendisini ailesinden istediğini söyledi. Subaşı açıklamalarında, ”İsteme oldu aslında. Mohammed Elsaloussi beni ailemden istedi.” İfadelerini kullandı.

Sevgilisi ile düğün kararlarını fazla acele etmemek için iptal ettiklerini söyleyen Subaşı, ‘Mohammed Elsaloussi bana, ‘Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak.’ dedi.” şeklinde konuştu.

Sakin bir düğün yapmak istiyor

Konuşmasında sakin bir düğün yapmak istediğini söyleyen Subaşı, ”Öyle bir hırsım yok arkadaşlar. Öyle zannediyorsunuz ama sıfır aslında. Ama Mohammed Elsaloussi heyecanlı, ben de heyecanlıyım. Nerede olacağını bilmiyorum ama Türkiye’de olacağını sanmıyorum, Ibiza’da da olmayacak. Belki bir Mısır düğünü olabilir.” Açıklamasında bulundu.

Ünlü isim ayrıca açıklamalarında yeni bir şirket kurduğunu ve bu şirketle, kendi kullandığı mum, çakra yağı, kremler, spor kıyafetleri gibi birçok ürünün de satışa sunulacağını duyurdu.