Magazin

Şeyma Subaşı iflas mı ediyor? Healthyish Cafe kapanacak mı?

Şeyma Subaşı’nın geçen yıl açtığı ve 1 yıllık kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından ödenen kafede işlerin iyi gitmediği öne sürüldü. Acun’un ödediği kira süresinin bittiği ve Şeyma’nın 60 bin TL’lik kirası bulunan kafeyi kapatabileceği iddia edildi.

Şeyma Subaşı, geçen yıl Bebek’te sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe’yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birbirinden ünlü misafirlerini konuk etmişti. Ancak Subaşı’nın kafesinde işlerin kötüye gittiği iddiası magazin gündemini karıştırdı.

HACİZ Mİ GELDİ?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki kafesi Healtyish Cafe’ye haciz geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı’nın geçen yıl açtığı ve 1 yıllık kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından ödenen kafenin kirası Ekim ayında Şeyma Subaşı’na devredilmişti. Bir süredir iflas haberleriyle gündeme gelen kafeye haciz geldiği iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

HACZE GİDEN AVUKAT İDDİASI

Instagram’da zamazingo_sey hesabının iddiasına göre, Şeyma Subaşı’nın kafesine haciz geldi. Bu iddiayı da hacze giden bir avukat ifşa etti. İddianın sahibi hesap, hacze giden avukatın mesajlarını isim vermeden paylaştı.

KAFESİNİN VARLIĞI NE KADAR SÜRECEK MERAK KONUSU

Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki işletmesinin, ortaya atılan iddiaların doğru çıkması durumunda varlığını daha ne kadar sürdüreceği merak konusu oldu.

Bir yanıt yazın