Magazin

Şeyma Subaşı eski sevgilisine bir şans daha verdi! Fotoğraflar arşivden çıktı..

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, kısa bir süre sonra Mohammed Alsaloussi ile barışmıştı. Tektaşını yeniden takan Subaşı, sevgilisi ile yer aldığı fotoğrafları da Instagram sayfasına geri yükledi.

Şeyma Subaşı’nın evlilik yolunda hızla ilerlediği sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aniden ayrılması şok etkisi yarattı. Subaşı ve Mısırlı iş insanının her şey yolunda giderken ve bebek beklerken ilişkilerini neden noktaladıkları da merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile barıştı. Önceki gün Alsaloussi ve arkadaşlarıyla tekne turu yapan Subaşı’nın tek taşını da yeniden taktığı görüldü. İlişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36) barıştı. Çift aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi. Ayrılıklarıyla ilgili pek çok iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi, Ibiza’daki tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

Çift, dün tekne turuna çıktı. İkilinin, arkadaş grubuyla yemek yedikleri masada yan yana oturdukları görüldü. Subaşı’nın, Alsaloussi’nin yüzünü gizlemesi dikkatlerden kaçmadı. Şeyma Subaşı kendisine gönderilen dev bir buketi sosyal medyadan paylaştı. Çiçekte ‘love’ (aşk) notu yazması da dikkatlerden kaçmadı.

İlişkileriyle gündemden düşmeyen çiftin barışması belgelenmiş oldu. Şeyma Subaşı ayrılmalarıyla birlikte arşive eklediği dosyaları yeniden sosyal medya hesabında paylaştı.

Acun Ilıcalı’yı aramıştı

Aşkın bitmesi sonrası ortaya pek çok iddia atıldı. İddialara göre Subaşı eski eşinden yardım istedi. Ayrılık sonrası iddiaların arkası kesilmedi. Erol Köse bir paylaşımında Subaşı sevgilisinin dolandırıcı olduğu ortaya çıkınca bebeğini aldırıp ve ayrılık kararı aldığını iddia etti.

Sosyal medyada bir diğer dolaşan iddia ise Şeyma Subaşı’nın sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlayınca eski eşi Acun Ilıcalı’yı aradığı yönünde. Acun Ilıcalı’dan yardım isteyen Şeyma Subaşı; “Bizi buradan aldır. Beni aldırmıyorsan da Melisa’yı aldır!” diyerek Ibiza’da yeni bir ev istemiş. Bu telefonun üzerine harekete geçen Acun Ilıcalı, kızı Melisa ve eski eşi Şeyma Subaşı için Ibiza’da lüks bir villa kiralamış. Ardından Subaşı, Instagram hesabından yeni evinin fotoğraflarını paylaştı ve “huzurlu” olduğunu söyledi.