Magazin

Seyhan Soylu’dan Gülşen’e olay yaratacak sözler: Senin onlardan ne farkın var? Don, sütyen…

Son dönemlerde sahnede giydiği kostümleri ile magazin gündeminden ismi düşmeyen Gülşen, Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni ve program sunucusu Seyhan Soylu tarafından yakın markaja alındı. Seyhan Soylu’nun, ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili yaptığı açıklamalar, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyeceğe benziyor.

Eşi ile Boşanacak İddiası!

Sisi lakabı ile tanınan Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde, ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şu sıralar Flash TV2de yayınlanan bir programın moderatörlüğünü yapan Seyhan Soylu, Gülşen’in sahne kıyafetlerinden Ozan Çolakoğlu ile olan evliliğine kadar birçok konuda flaş açıklamalara imza atmıştı.

Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde kendi programında Gülşen ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı: “Gülşen ile ortak bir arkadaşımız var. Magazin gündeminde çıkan haberlerden sonra hemen onu aradı. Bana Gülşen’in eşi ile boşanma aşamasında olduğunu ancak Ozan’ın çok anlayışlı biri olmasından kaynaklı olarak, şu an da dost olarak bir evi paylaşmaya devam ettiklerini söyledi. Ozan ile ayrılık aşamasında oldukları için sahnede de ipi kopardı. Ozan’a âşık olduğu zamanlarda ki giyimine ve hareketlerine bakın. Hiç böyle miydi?”

Seyhan Soylu’nun bu açıklamaları üzerine Gülşen’in menajeri boşanma iddialarına yanıt vermiş ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, ikilinin gayet mutlu giden bir ilişkilerinin olduğunu dile getirmişti.

Boşanma İddialarını Yineledi!

Gülşen’in geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı aracılığı ile yaptığı paylaşımda, evliliği ile ilgili ortaya atılan boşanma iddialarına da değinmesi, Seyhan Soylu’yu harekete geçirdi. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Gülşen’in paylaşımında kendisini hedef aldığını ifade etti.

Seyhan Soylu yaptığı paylaşımda, Gülşen’in yakın zamanda boşanacağı ile ilgili söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti.

Ciciş Benzetmesi!

Gülşen’i hedef alan paylaşımlarına devam eden Seyhan Soylu, ortalığı kızıştıracak bir paylaşımda bulundu. “Cicişler” lakabı ile ünlenen Esra- Ceyda Ersoy kardeşlerin mayolu bir fotoğrafı ile Gülşen’in eleştirilere sebep olan sahne kıyafeti ile fotoğrafını yan yana koyan Seyhan Soylu, paylaşımına şunları yazdı: “Senin, bu kızlar ile aranda ne fark var? Sınıf farkı mı? Hiç sanmıyorum. Onlar hiç değil ise mayo giymiş, sen ise don, sütyen. Onlar bekar, senin ise bir çocuğun var…”