EkonomiGündem

Seyahat Edeceklere Duyuru Yapıldı! Uçak Biletlerinde İndirim Yapılacak

Seyahat edecek vatandaşları ilgilendiriyor. TEB Bankası duyurdu. CEPTETEB’ li olanlara özel yüzde 10 indirim. TEB resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, yepyeni alışveriş platformu CEPTETEB Süper’in lansmanına özel tüm uçak biletlerinde net %10 indirim fırsatı sundu. Uçak Bileti alışverişlerini CEPTETEB Süper’den yapan vatandaşlar tüm uçak bileti alışverişlerinde yüzde 10 indirim kazanıyor. Kampanya 31  Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması’nın Cüzdan sekmesinde yer alan CEPTETEB Süper platformunda, TEB ve CEPTETEB tüm banka kartları ve kredi kartları ile yapılan harcamalarda geçerlidir.

Kampanya kapsamında CEPTETEB Süper Uçak Bileti kategorisinde hizmet sunan turna.com iş ortağı harcamalarında sepet tutarında %10 indirim sağlanır.

Platform içerisindeki arama sonucunda listelenen bilet fiyatları %10 indirimli fiyatlardır.

Kampanya indirim oranı, 1.000 TL’ye kadar olan sepet tutarı için %10’dur. Sepet tutarının 1.000 TL ve üzeri olması durumunda maksimum 100 TL indirim kazanılabilir.

Başka bir promosyon veya indirim koduyla birleştirilemez.

Kampanya, yurt içi ve yurt dışı tüm uçak biletlerinde geçerlidir. Tek yön veya gidiş-dönüş uçak biletlerinde toplam bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır.

İptal veya iade yapılan durumlarında ödenen tutar esas alınır.

Alınan biletlerin iptal edilmesi istendiğinde, havayolunun verdiği iade tutarı indirim tutarından az veya eşit ise müşteriye iade yapılmayacaktır.

Alınan biletlerde değişiklik yapılması istendiğinde, ikinci bir indirim uygulanmayacak, havayolunun değişiklik ücreti ve değişiklik hizmet bedeli müşteriden tahsil edilecektir.

TEB, CEPTETEB Süper platformundaki ürün/hizmet satışından sorumlu değildir, yalnızca hizmet sağlayıcı şirketin sorumluluğundadır.

Turna.com ve CEPTETEB kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.