Magazin

Sevilen diziden şoke eden karar: Final yapıyor!

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor. FOX TV’nin iddialı başlayan dizisinden kötü haber geldi. Başrollerini Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın paylaştığı Yalancılar ve Mumları dizisi final kararı aldı. Reytinglere yenik düşen dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Yalancılar ve Mumları ne zaman final yapacak?

FOX TV’de izleyici karşısına geçen Yalancılar ve Mumları dizisi final yapıyor. Sezona iddialı bir giriş yapmasına rağmen reytinglerde geride kalması sonucu Fox Tv tarafından final kararı verildi.

YALANCILAR VE MUMLARI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yalancılar ve Mumları dizisi henüz 3 bölüm ekrana gelmesine rağmen, kanalın diziyi final yapmak istediği öğrenildi. Yalancılar ve Mumları için 4. bölüm fragmanı yayınlandı ve 24 Ekim Pazar günü izleyici ile buluşacağı duyuruldu. Yalancılar ve Mumları dizisi 31 Ekim Pazar günü 5. Bölümü ile ekranlara veda edecek.

REYTİNGLERDE İSTENİLENE ULAŞAMADI

Medyapım’ın FOX TV için çektiği “Yalancılar Ve Mumları” için final kararı verildiği öğrenildi. Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın 4 yakın arkadaşa hayat verdiği dizi beklenen reytinglere ulaşamadı.

YALANCILAR VE MUMLARI DİZİNİN KONUSU NE?

Yalancılar ve Mumları dizisinin önceki ismi Metresler olarak duyurulmuştu. Bu ismi Türk seyircisinin benimsemeyeceği düşünülerek dizinin adı daha sonra “Yalancılar ve Mumları” olarak değiştirildi.

Dört kadının aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılan dizi 31 Ekim Pazar günü, 5. Bölümü ekranlara veda ediyor.