Genel

Sevgiliye Hediye Seçerken Muhiku’yla Çıtayı Yükseltin!

Sevgiliye hediye almak için her birimizin farklı bir sebebi olabilir. Bu sebepler bazen tanışma yıl dönümü olabilirken bazen de Sevgililer Günü olabilir. Fakat sevgiliye hediye almak için sebebimiz her ne olursa olsun gideceğimiz ilk adres Muhiku olacaktır. Çünkü Muhiku, bizlere tüm özel günler için farklı hediye seçenekleri sunmaktadır. 

 

Muhiku’nun seven kalplere özel hazırladığı hediye seçenekleri ile sevgiliye hediye seçerken artık hiç zorlanmıyoruz. Günlerce ve hatta haftalarca yaşadığımız ne alacağım stresinden olabildiğince uzaklaşıp sevgili için en doğru hediyeyi seçebiliyoruz. Böylelikle o özel an yaklaşırken yaşadığımız büyük stresten de kurtuluyoruz. Muhiku bize sunduğu sevgiliye hediye seçenekleri ile iyice çıtayı yükseltiyor.  Peki, Muhiku’da sevgiliye hediye seçerken hangi özel anlarda hangi hediye seçeneklerinden faydalanbiliriz?

Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyesi

 

Sevgilinizi daha önce hiç yapmadığınız bir sürprizle şaşırtmayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise gözünüzü piyasadaki sıradan hediye seçeneklerinden hemen çekmenizi öneririz. Çünkü Muhiku’nun Birlikte Güzel Hediye Kutusu, yıl dönümlerinizi ve aşkınızı canlandıracaktır. Bu hediye kutusu ile sevgilinize birlikte geçirdiğiniz her anın ne kadar kıymetli olduğunu ve yaşanacak en güzel günlerin de yine birlikte olacağını söyleyebilirsiniz. Böylelikle bu yıl dönümü geçirdiğiniz en romantik ve en özel yıl dönümlerinden bir tanesi olacaktır. 

 

Birlikte Güzel Hediye Kutusu, birlikte geçireceğiniz hoş vakitler için özel olarak hazırlanmış bir içeriğe sahiptir. Bu hediye kutusu kitap okuma saatlerinizde, film saatlerinizde, baş başa geçireceğiniz bir yaz gecesinde ve size özel daha pek çok anınızda aşkınıza eşlik edecektir. 

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

 

Yeni biriyle tanıştığınızda birbirinize sorduğunuz ilk sorulardan bir tanesi nedir? Buna birçoğumuzun cevabı “doğum günü” olacaktır. Herkes için ayrı bir öneme sahip bu özel gün çevremizdeki insanlar için de son derece önemlidir. Kimi zaman zihinlere, kimi zaman bir ajandaya, kimi zaman da telefonun not bölümüne kaydedilen bu özel günü hiçkimse unutmak istemez. Hele ki sevgilimizin doğum günüyse! Sevgiliye doğum günü hediyesi seçerken en özel hediyeyi sunmak isteriz. Bunun yanı sıra bu hediye ona verilen en güzel hediye olmalıdır. Eğer bu doğum gününde ona en güzel hediyeyi siz almak istiyorsanız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sevgiliniz için yapacağınız en güzel tercih olacaktır.

Muhiku’nun Yenilikçi Hediye Anlayışıyla Tekdüzelikten Sıyrılın!

 

Çevremizde bulunan sıradan hediye seçeneklerinden sizce de yeterince sıkılmadık mı? Her özel günde sevdiklerimize aynı hediyeleri almaktan ya da her özel günümüzde sevdiklerimizden aynı hediyeyi almaktan. Hatta bir doğum günümüzde en az bir kişiden aynı hediyeyi aldığımız olmuştur. Bu hediyeler her ne kadar birebir aynı olmasalar da sonuçta benzerdirler. Muhiku, yaşanmış ve yaşanacak olan tüm bu durumlara son veriyor. Sunduğu yenilikçi hediye anlayışıyla piyasada bulunan tekdüze hediye seçeneklerinden bizi kurtarıyor. Böylelikle sevdiklerimize en güzel hediye seçeneklerini sunma imkanını bize sunuyor. 

 

Hediye konusunda pek çok kategoride seçeneğe sahip olan Muhiku, bize geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu hediye seçenekleri arasında dilersek önceden tasarlanmış hediye kutusu seçeneklerinden faydalanacağımız gibi Kendi Kutunu Yap seçeneği ile kendi hediye kutumuzu da tasarlayabiliriz. Böylelikle hediye seçeceğimiz kişinin hayallerindeki hediyeye daha da yaklaşmış oluruz.

Muhiku ile Benzersiz Sürprizlere İmza Atın!

 

Muhiku, sevdiklerimiz için en özel süprizleri hazırlayabileceğimiz pek çok seçeneğe sahip. Bu seçenekler ile sevdiklerimize en özel anlarında unutamayacakları anlar yaşatabiliriz. Böylelikle hafızalarında silinmeyen bir yere sahip oluruz. 

 

Muhiku, sevdiklerimize en özel hediyeyi alabilmemiz için çeşitli fırsatlar sunuyor. Hem en modern hem de her bütçeye uygun hediye seçenekleri ile kafamızda soru işareti bırakmıyor. Peki Muhiku, bizlere ne gibi fırsatlar sunuyor? İşte, Muhiku’nun bizlere sunduğu o benzersiz fırsatlar.

Aynı Gün Ücretsiz Teslimat

 

Muhiku, Aynı Gün Ücretsiz Teslimat seçeneği ile benzer hediye firmalarını geride bırakıyor. Sunduğu bu fırsatla yapacağımız sürprizlerde en büyük destekçimiz. İstanbul içinde yaşayan tüm müşterilerine, herhangi bir iş günü içerisinde saat 12.00’a kadar verdikleri siparişleri aynı gün herhangi bir ek ücret talep etmeden özel kurye ile teslim ediyor. Saat 12.00’dan sonra verilen siparişleri de gelecek iş günü içerisinde yine herhangi bir ücret talebinde bulunmadan özel kurye aracılığıyla teslim ediyor. Böylelikle Muhiku, son dakika hatırlanan özel günlerin en büyük kurtarıcısı olma görevini üstleniyor. 

69 TL Üzeri Tüm Siparişlerde Ücretsiz Kargo & Teslimat

Muhiku, Türkiye’nin dört bir yanına mutluluk dağıtmaya devam ediyor. Pek çoğumuz internetten ya da herhangi bir mecradan alışveriş yaparken kargo parası ödemekten hoşlanmayız. Kargo ödemektense kargo miktarını karşılayacak şekilde bir alışveriş sepeti oluştururuz. Muhiku ise 69 TL üzeri tüm siparişlerinde bize ücretsiz kargo seçeneği sunar. Hemen hemen pek çok firmada daha üst miktarlarda olan bu alt sınır Muhiku’da olabildiğince düşük tutulmuştur. Bu sebep bile hediye seçiminde bizi Muhiku’ya götürmeye yetiyor.