Magazin

Sevgilisinin faturalarını ödemekten sıkılan Şeyma Subaşı ayrıldı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Guido Seina'dan ayrıldığı iddia edildi. 

Acun Ilıcalı ile evliliğinin bitmesinin hemen ardından İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, 1.5 yıldır süren birlikteliğini noktaladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden çok sık paylaşım yapan ve tüm hayatını gözler önünde yaşayan Şeyma Subaşı’nın uzun süredir sevgilisi Guido Senia ile birlikte paylaşım yapmaması dikkatli kullanıcılarda merak uyandırdı.

İddialar üzerine dikkatler ünlü ismin sosyal medya hesabına çevrildi. Subaşı’nın, sevgilisi Guido Senia ile birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabından “Özgür kuş” paylaşımı yaptığı görüldü.

Şeyma Subaşı, sevgilisiyle gittiği tatillerde hiç para ödemediğini belirtmiş; “Guido, beraber gittiğimiz tüm tatil masraflarını ödüyor, kuruş ödetmiyor” demişti. Fakat ünlü ismin ayrılık sebebinin, İtalyan sevgilisinin faturalarını ödemekten bıkması olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı’nın sevgilisine “Bütün faturaları ben ödüyorum” şeklinde sitem ettiği ve İtalyan DJ’in cimriliğinden bıktığı için ayrılık kararı aldığı öğrenildi.