Magazin

Seversin dizisi ile iyi bir çıkış yakalayan Burak Yörük, sevgilisi ile de ilgi odağı oldu! Burak Yörük’ün sevgilisinin iddialı pozları, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı!

Baraj, Biz Boşanıyoruz, 4N 1K Yeni Başlangıçlar, Dede Korkut Hikayeleri ve daha birçok yapım ile ünlenen oyuncu Burak Yörük, şimdilerde rol aldığı yeni dizisi ile popülerliğini arttırmayı başardı. Kanal D ekranlarında 4 ‘üncü bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Seversin isimli romantik komedi dizisinde İlayda Alişan ile birlikte başrolü paylaşan Burak Yörük, özellikle genç kızların çoğunlukta olduğu geniş bir hayran kitlesine hitap etmeye başladı.

Geçtiğimiz aylarda bir şoförü darp etmesi ile gündeme gelen ve tepki toplayan Burak Yörük, olay sonrasında açıklamalarda bulunarak fiziksel temasta bulunmasının doğru olmadığını ama tartışma konusunda tamamen haklı olduğunu ifade etmişti. Kısa süre sonra olayı unutturan ve başarısı ile ön plana çıkmayı başaran Burak Yörük, bu kez de hem yeni dizisi hem de sevgilisi ile gündeme geldi. Dizide canlandırdığı karakter ile sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başaran Burak Yörük, kız arkadaşının iddialı pozları ile de dikkat çekti.

Seversin Dizisi Reyting Rekorları Kırıyor!

Ana sezon dizilerinin tatile çıkması ile birlikte yayınlanan yaz dizilerinden birisi olan Seversin, 4 hafta önce Kanal D ekranlarında başladı. Başrollerinde Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın rol aldığı dizi, kısa süre içerisinde izleyicinin ilgi odağı oldu. Şimdiye kadar yayınlandığı gün içerisinde reyting birincisi olmayı başaran dizinin, ana sezonda da devam edeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Sevgilisinin Güzelliği Olay Oldu!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve Burak Yörük ile ilişkisi ile de daha fazla kişi tarafından tanınmayı başaran Tuana Yılmaz, takipçi sayısını arttırmaya devam ediyor. Güzelliği ile dikkat çeken Yılmaz, Burak Yörük ile oldukça yakıştırılıyor.

İddialı Pozlar Paylaşmaktan Çekinmiyor!

Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Tuana Yılmaz, Instagram hesabından iddialı pozlar paylaşmaya devam ediyor. Yılmaz’ın paylaştığı her fotoğrafa dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geliyor.