Magazin

Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz’i Buluşturacak Olan Yapımın Ekranlara Geleceği Tarih Belli Oldu! Kusursuz Kiracı İzleyicileri Ekran Başına Kilitleyecek!

Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz’in başrollerinde birlikte yer alacağı Kusursuz Kiracı, bundan aylar önce ilk duyurusunu yapmıştı. Dizi setindeki çekimlerden fotoğraflar dahi paylaşılmıştı. Diziyi heyecan ile bekleyen hayranları, dizinin kısa süre içerisinde yayınlamasını beklemişti.

Haziran Bitti Dizi Gelmedi

Kusursuz Kiracı, hala ekranlara gelmedi. Sosyal medya platformlarında pek çok iddia öne sürülmüş ve dizi setinde bazı problemler yaşandığı gibi söylemler yer almıştı. Ancak bu gecikmenin perde arkasında bambaşka bir şey var.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kusursuz Kiracı’nın yayınlanma tarihi, en çok merak edilen konuların başında yer almakla birlikte dizinin ne zaman yayınlanacağına dair çok önemli bir bilgi paylaşıldı. Fox TV’ye yakın bir kaynağın verdiği bilgilere göre; bu yaz döneminde izleyici ile buluşması planlanan Kusursuz Kiracı, yaz döneminde yayınlanmak yerine yeni sezonda yayınlanacak. Bu sebeple dizinin ekranlara gelme tarihi ileri alındı.

İzlenme Oranları Kaygılandırdı

Bu kararın arkasındaki sebep ise yaz döneminde yayınlanmaya başlanan dizilerin izlenme oranlarının çok düşük seviyelerde kalmış olması olarak açıklandı. Genel olarak yaz aylarının gelmesi ile televizyon karşısında geçirilen süre, kış aylarına göre bir hayli düşüyor. Bu sebeple yaz aylarında ekranlara gelen dizilerin düşük reyting alması kaçınılmaz oluyor. Hatta yaz dönemine damgasını vurması beklenen büyük prodüksiyonlar bile izlenme oranlarında ortalamaların altında kalıyor.

Eylül’de Fox’ta

Mona isminde bir gazeteciye hayat verecek olan Dilan Çiçek deniz ile yine bir gazeteciyi canlandıracak olan Serkay Tütüncü’yü birlikte görebilmek için biraz daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Daha önce haziran ayında Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşması beklenen Kusursuz Kiracı Eylül ayında ekranlara gelecek.