Magazin

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel Nişanlandı! Tuzlu Kahve Paylaşımı Geldi

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel nişanlandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören ikilinin nişanı çok konuşulurken nişandaki tuzlu kahve detayı dikkatlerden kaçmadı. İlk olarak 2014 yılında ekranlara gelen Kiraz Mevsimi isimli dizide birlikte rol alan ve burada tanışan çift, daha sonra aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz dönemde evlilik kararı alan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel bu hedeflerini gerçekleştirmek için ilk adımı attı.

Ünlü Çiftin Mutlu Günü

Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden biri olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisi, mutlu birlikteliklerini nişanla taçlandırdı. Tam 7 yıllık ilişkilerini resmiyete döken Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çiftinin sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü. Elinde çiçeği ve çikolatası ile güzel oyuncu Özge Gürel’i istemeye giden Serkan Çayoğlu zor dakikalar yaşadı. Instagram hesabından nişan törenindeki kareleri paylaşan yakışıklı oyuncu tuzlu kahve detayına dikkat çekti.

Tuzlu Kahve Serkan Çayoğlu’nu Terletti

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Serkan Çayoğlu, nişan töreninde tuzlu kahve içerken bunu “Kahve terletti” notuyla hayranlarına duyurdu. Ünlü çift, çok sayıda tebrik mesajı alırken bu anlar sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Tebrik mesajları arasında televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Kaan Yıldırım, Alp Navruz, Hakan Kurtaş, Salih Bademci, Neslihan Yeldan gibi pek çok ünlü oyuncunun olması dikkatlerden kaçmadı.

2014 yılında günümüze mutlu bir tablo çizen Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çiftinin nişanlanması hayranlarını da çok sevindirdi. Yakışıklı oyuncu daha önce ilişkisi hakkında “Çok mutluyuz. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler buluyoruz. Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz. Sabah onu gördüğüm için mutluyum.” ifadelerini kullanmıştı.