Magazin

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz jandarmaya şikayet edildi! Yeni dizinin çekimleri, olaylı başladı! Ateş yakınca affedilmediler!

Yapımcıları peşinden koşturan ve hem sesi hem güzelliği hem de oyunculuk performansı ile adeta 10 parmağında 10 marifet saklayan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süredir magazin basını tarafından yakından takip edilen isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Medcezir isimli dizi ile büyük bir çıkış yakalayan sonrasında ise dijital platformda yayınlanan ve başrollerini Ozan Güven ile paylaştığı Fi isimli dizi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süredir ekranlarda yayınlanan bir dizi projesinde yer almıyor. Önce bir giyim markasının sonrasında bir takı firmasının en son ise bir bankanın reklam filminde rol alan Serenay Sarıkaya’nın TV kanalları ile bir dizi için ne zaman anlaşma yapacağı merak ediliyor.

Şu sıralar yine dijital platformlardan olan Netflix için çekilen “Şahmeran” isimli dizi için kameraların karşısına geçen ve geçtiğimiz aylarda Adana’da yapılan çekimleri tamamlayan Serenay Sarıkaya kısa bir yaz tatili yaptıktan sonra tekrar dizi setine döndü. Başrollerini yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile paylaştığı dizinin çekimleri için bu sefer de Muğla’ya giden Sarıkaya, yoğun iş temposuna tekrar başlamış oldu.

Geçtiğimiz günlerde dizinin Muğla’da geçen sahneleri için kameraların karşısına geçen Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya, yeni güne bomba gibi haber ile başladı. Bölge halkının şikayetleri üzerine çekimleri durdurulan dizi, magazin gündemini resmen salladı.

ORMANDA ÇEKİM YAPTILAR!

Başrollerinde Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı dijital platform dizisi Şahmeran için Adana’dan sonra Muğla’da çekimler yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Adana çekimlerini tamamlayan şimdi ise Muğla çekimlerine başlayan ekip, bir sahne için Muğla Sığla Ormanları’nda çekim yaptı.

ATEŞ YAKTILAR!

Sahne gereği ormana girip ateş yakan Şahmeran ekibi, bölge halkının tepkisi ile karşılaştı. Ormanın özel statülü olduğunu ve korunma altında olan bitkiler ile ağaçlar barındırdığını belirten bölge halkı, Şahmeran ekibine sert çıktı.

JANDARMAYI ARADILAR!

Dizi ekibinin ormanda ateş yakması üzerine sinirlenen ve bunun bir çevre katliamı olduğunu iddia eden bölge halkı, jandarmayı aradı.