Magazin

Serenay Sarıkaya üniversite okuyacak! İşte ünlülerin önceki meslekleri..

Bir süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, 2017’de yer aldığı dizinin yoğun Çalışma koşulları nedeniyle kaçırdığı üniversite sınavına Bu sene ilk kez girdi. Sınav sonuçları ise Ağustos ayında açıklanacak.

Serenay Sarıkaya'nın reklam ücreti dudak uçuklattı

Sanat tarihi okuyacak

Genç yaşlardan beri ekranlarda oyunculuk kariyerine başarıyla devam ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yoğun iş temposundan fırsat bularak bu sene 26-27 Haziran tarihinde yapılan YKS sınavına girebildi. Sanat tarihi okumak istediğini belirten oyuncu, “Türkiye’de de yurtdışında da okuyabilirim” dedi.

Kalbim boş

Kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemde kalan Seranay Sarıkaya, son günlerde verdiği röportajda kalbinin boş olduğunu ve bir ilişkiye hazır olmadığını belirtti. Kendisinden 19 yaş büyük Cem Yılmaz’la birlikteliği geçtiğimiz aylarda sona eren Sarıkaya, “Arkadaşların neden senden yaşça büyük?” sorusunu da cevapladı. “Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum.”

İşte ünlülerin çok şaşıracağınız önceki meslekleri

Canan Ergüder / Garson

3 ay önce doğum yapan Canan Ergüder'in plaj keyfi - Magazin haberleri

“Türkiye’ye dönmeyi hiç düşünmüyordum. Çünkü o sırada evliydim. ‘Bıçak Sırtı’nda rol almak üzere Türkiye’ye döndüm. Sonra Erol Avcı beni ‘Bıçak Sırtı’ndan sonra, Binbir Gece’ye geçirmek istedi. Ben de hayır diyemedim. Çünkü, ‘Ben ne yapacağım, Amerika’ya dönüp bir daha garsonluk mu yapacağım’ dedim.”

Nur Fettahoğlu /Bankacı

Nur Fettahoğlu Falcılığı ile Ünlüymüş

“Oyunculuk hep vardı aklımda. Ama ailem izin vermedi işte. Ablam çok erken yaşta işe başladı bankada. Bir gün ziyaretine gittim. Müdürleri oradaydı, tamamen tesadüf… ‘Sen de bankacı olacak mısın’ diye dalga geçtiler benimle. Ben de sınavına girdim ve kazandım. Kazanınca beş sene orada çalıştım.”

Beren Saat / İşletmeci

Beren Saat: Vatan haini ve terörist ilan edildim; bu nefreti eğitmek gerek

Şener Şen / Sınıf öğretmeni

Ünlü isimlerin gerçek meslekleri - 6

Rafet El Roman / Müezzin

Ünlü isimlerin gerçek meslekleri - 7