Magazin

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ayrıldı! Bomba ayrılık iddiası gündemi salladı: Sebep Defne Samyeli mi?

Mesleğinde sergilediği başarılı performanslar kadar özel hayatı ile de gündemden düşmeyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk yaşadığı Umut Evirgen ile yollarını ayırma kararı aldı. İkilinin ayrılığına ise Defne Samyeli’nin sebep olduğu iddia edildi.

BİR YILDIR BİRLİKTEYDİLER!

Adı birçok insan ile anılan ancak son olarak Umut Evirgen ile birlikte olduğu söylenen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, çok uzun süre bu iddiaları yalanlamış ve öyle bir şey olmadığını ifade etmişti. Sarıkaya’nın bir takıntılı hayranının saldırısına uğraması sonrasında ünlü oyuncuyu yalnız bırakmayan Umut Evirgen zor günlerde Sarıkaya’nın hep yanında olmuş ve sonrasında da ikili bir arada görüntülenmişti.

Yaz ayında Yunan adalarında birlikte tatil yaptıkları öğrenilen ikilinin aş yaşadıkları doğrulandıktan sonra ünlü çift kameralardan da kaçmamaya başladı. Son olarak Serenay Sarıkaya’nın doğum gününde tatilde çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak aşkını ilan eden Umut Evirgen, duruma açıklık getirmiş oldu.

AYRILDILAR!

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ve aşklarının son dönemlerinde de kameralardan saklanmayan Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırma kararı aldı. Kulislerden gelen bilgilere göre güzel oyuncunun yakın çevresine “çok yorulduk, yürütemedik” dediği öğrenildi.

DEFNE SAMYELİ İDDİASI!

Bir süredir birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in ayrılık nedenleri merak edilirken gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Magazin kulisleri ikilinin ayrılığına Umut Evirgen’in Defne Samyeli’yi takibe almasının sebep olduğunu ileri sürdü. Daha önce Tuba Büyüküstün ile olan ilişkisinin de Defne Samyeli ve kızlarını kendi evine davet ettiği için bittiği öne sürülen Umut Evirgen’in, Defne Samyeli’ye zaafının olduğu bilgisi kaydedildi.