Magazin

Seren Serengil’den kötü haber! Durumu ciddiyetini koruyor

Ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil’den kötü haber geldi. Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında sunuculuk yapan Serengil, sosyal medya hesabı İnstagram’dan takipçileriyle sağlık durumuna ilişkin bir paylaşımda bulundu. Serengil paylaşımında, ”Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi” dedi.

Seren Serengil, önceki gün hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendiren Serengil, 46 kiloya kadar düştüğünü ve ameliyat olması gerektiğini açıkladı.

SEREN SERENGİL SOSYAL MEDYA HESABINDAN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş… Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi” dedi.

“46 KİLOYA DÜŞTÜM”

“46 kiloya düştüm ve vermeye devam ediyorum… Geri dönüşüm ameliyatına vücut hazır mı, şu aşamada kaldırır mı vücut. Bunun kararı için salı günü tekrar tetkiklerim yapılacak.”

Serengil, sözlerine; “Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz. Tehlikeli ve zor bir süreç ama öte yandan da olmasam yaza çıkmazmışım… Dualarınızla yine bunu da atlatacağım. İyiyim. Dinleniyorum, serum takılıyor. İyi olacağım İnşallah…” diye devam etti.