Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek ile olan evliliğinin bitmesinin sebebini açıkladı: Ebru Gündeş yuvamı…

2018 yılında nikah masasına oturan şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ile şarkıcı Yaşar İpek, 2019 yılının mayıs ayında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Boşanma davasının açılmasından önce de oldukça yıkıcı bir evlilik sürdüren ünlü ikili arasında yaşanan darp olayları, magazin gündemini günlerce meşgul etmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz günlerde evliliklerinin bitmesinin üzerinden 1 yıldan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen, Yaşar İpek ve Seren Serengil evliliğinin bitmesine sebep olan farklı konular gündeme geldi. Sisi lakabı ile tanınan, şimdilerde program sunuculuğu yapan sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, Seren Serengil ile Yaşar İpek’in evliliğinin bitmesinin en önemli sebebinin Ebru Gündeş olduğunu söyledi. Seyhan Soylu’nun magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamalarından sonra konunun doğruluğu araştırılmaya başlandı.

O Yaşar’a Bakmaz!

Uzun zamandır sağlık sıkıntıları ile mücadele eden seren Serengil, geçirdiği ameliyat sonrasında kendisini toparlama sürecine girmişti. Bir süredir sağlığı ile ilgili olumlu gelişmelerin yaşanmaya başlandığını dile getiren Seren Serengil, Beyaz TV ekranlarında sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına geri döndü.

Seyhan Soylu’nun, evliliği ile ilgili ortaya attığı iddialardan önce Seren Serengil Yaşar İpek ve Ebru Gündeş konusunu gündeme getirmişti. Serengil konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı: “Ebru Gündeş malı mülkü seven, belirli bir noktaya gelmiş olan biri. Yaşar İpek gibi çulsuz birine bakmaz.”

Seyhan Soylu Mesajları İfşa Etmiş!

Yaşar İpek hakkında geçtiğimiz yıl, boşanma sürecinde olduğu eski eşi Seren Serengil’in Seyhan Soylu’nun evinde kaldığı bir gün, sosyal medya fenomeninin evini silahlı adamlar ile bastığı iddia edilmişti. Konunun savcılığa intikal etmesinden sonra geçtiğimiz günlerde yeni bir duruşma görüldü.

Duruşma çıkışında görüntülenen Seyhan Soylu, Yaşar İpek’in evini bastığı dönemde kendisine bağırdığını ve Ebru Gündeş ile olan mesajlaşmalarını ifşa ettiği için Yaşar İpek’in kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Seren Serengil Açıkladı!

Eski eşi Yaşar İpek ve şarkıcı Ebru Gündeş ile ilgili ortaya atılan iddialardan sonra Seren Serengil Flash TV’de yayınlanan bir programa telefon ile bağlandı. Serengil konu ile ilgili şunları söyledi: “Ebru Gündeş yuvamı yıktı diyemem ama o dönem Ebru Gündeş ile ilgili dedikoduların ortaya çıkmasından sonra ben kendisini aradım, telefonlarıma çıkmadı. Bu durum zaten her şeyi anlamamı sağladı. Boş verin, Hadise de onun kocasını aldı.”

Seren Serengil yaptığı bu açıklamalar ile Yaşar İpek ve Ebru Gündeş arasında duygusal bir ilişkinin yaşanmış olduğunu doğrulamış oldu.