Magazin

Seren Serengil kötü haberi verdi: İç çamaşırına sakladığı hapları içiyor, kalbi dayanmayabilir!

Söylemezsem Olmaz isimli programda yaptığı yorumlar ile adından sıkça söz ettiren şarkıcı seren Serengil, geçtiğimiz günlerde eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden yakın arkadaşı Ece Erken ile ilgili, tüyler ürperten açıklamalarda bulundu. Ece Erken’in, eşinin ölümünü hala kabul edemediğini söyleyen Seren Serengil, ünlü sunucu Erken ile ilgili üzücü yorumlar yaptı.

Eşini Kaybetti!

Geçtiğimiz hafta 7 ay önce olaylı bir şekilde nikah masasına oturduğu eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu hain bir saldırı sonucunda kaybeden Ece Erken, bir haftalık yas sürecinin ardından hala kendine gelemedi.

Dün, eşinin 7’si sebebi ile Hz. Yuşa Tepesi’nde mevlüt okutan ünlü sunucu, cenazeden sonra ilk kez görüntülendi. Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen ünlü sonucu, koluna giren yakınları sayesinde yürüyebildi. Röportaj almak isteyen magazin muhabirlerine “Kocamın katilleri yakalansın. Cezalarını çeksinler.” Demek ile yetinen Ece Erken’in o hali, yüreklere dokundu.

Seren Serengil’den Yakın Arkadaşı ile İlgili Açıklama!

Şu an Seren Serengil’in sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programda daha önce Ece Erken sunuculuk yapmış ve ölen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evli olduğu sırada, eşinin arabasına verdiği zararların görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra programda ki görevinden istifa etmişti.

Gündelik hayatta Ece Erken ile olan yakınlığı ile bilinen Seren Serengil, arkadaşının eşini kaybetmesinin ardından onu hiç yalnız bırakmadığını ve her gün konuştuğunu dile getirdi. Ece Erken’in yas süreci ile ilgili yorumlar yapan Serengil, arkadaşının hiç iyi olmadığını, eşinin ölümünü henüz kabul edemediğini ve kendisinin de ölmek istediğini belirtti. Ayık kalmamak ve olanları hatırlamamak adına Erken’in sürekli ilaç aldığını, annesinin kendisinden ilaçları sakladığını ancak Ece Erken’in yine bir şekilde bulup, iç çamaşırına saklayarak tuvalette gizli gizli içtiğini açıkladı.

Ece Erken’in ilaç kullanımının devam etmesi halinde, kalbinin bu duruma dayanamayacağını belirten Serengil, “eşinin kırkını çıkaramayabilir” açıklamasında bulundu.

Arto’dan İntihar Çıkışı!

Seren Serengil ile aynı programda yorumculuk yapan Arto Dalga, Ece Erken’e kocasının ölümü ile ilgili çok yüklenildiğini söyledi. “Kız intihar etse daha mı iyi?” sözleri ile yapılan yorumlara tepki gösteren Arto, Erken’in yanında olduğunu belirtti.