GündemMagazin

Serdar Ortaç’tan kötü haber: Böyle duyuruldu!

Kutsal Damacana 4 filminin galasına katılan Serdar Ortaç’tan sevenlerine kötü haber geldi. Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğu öğrenilen Serdar Ortaç sol bacağına inme indiğini söyleyerek konser vererek bu süreci atlatmaya çalıştığını duyurdu.

HAYATI FİLM OLACAK

Kutsal Damacana 4’ün galasına katılanlar arasında yer alan Serdar Ortaç, kendi hayatının da film yapılacağının müjdesini verdi. Heyecanlı olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, “Gençken komedi izlerdim. Şimdi savaş filmleri seyrediyorum. Ara sıra da belgesel” dedi. Ortaç, “Kendi filminizin yapılmasını ister misiniz?” sorusuna, “Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandırıyor. Hayatımı ben yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış” diye konuştu.

“SOL AYAĞIMA YİNE İNME İNDİ”

uzun yıllardır uğraştığı rahatsızlıklarla ilgili de konuşan Ortaç, “Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez. Boşverin” diyerek sevenlerini üzdü.