Spor

Serdar Ortaç’tan Beşiktaş- Adana Demirspor maçına küfürlü kutlama tepki çekti!

Serdar Ortaç’ın Beşiktaş’la 3-3 berabere kalan Adana Demirspor’u kutlama şekli olay oldu. Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor’u ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmada 3-0 öndeyken üstünlüğünü koruyamadı ve maç berabere bitti.

Mücadele 2 golün sahibi olan Mario Balotelli’nin geçmişte kendisini eleştiren Sergen Yalçın’a göndermesi gündem olurken, Serdar Ortaç’ın kutlaması da sosyal medyada bir hayli paylaşıldı.

Ajansspor’un haberine göre, Beşiktaş- Adana Demirspor maçından 1 gün sonra Adana’da konseri olan Serdar ortaç; sosyal medyada paylaşılan videolarda şunları söyledi:

” Işıkları açın… Telefondan bana gösteriyor… Adana Demirspor… Adana Demirspor bu hafta ağzına s****. Helal olsun Adana. O yüzden onun için söylüyoruz.” Ünlü şarkıcının bunları söylerken yaptığı el hareketi de Beşiktaşlı taraftarlar tarafından tepkiye sebep oldu.

Balotelli ve Sergen Yalçın’ın açıklamaları

İtalyan oyuncu maçın ardından Instagram’dan paylaştığı hikayesinde şunları söylemişti: ” Bizim beynimiz var ve daha da önemlisi cesaretimiz var. Bundan gurur duyuyoruz”

Sergen Yalçın ise Balotelli’ye cevap olarak şunu vermişti: ” Bir futbolcunun rakip teknik direktöre hareket yaptığını ilk defa gördüm”

“Balotelli benim Muhattabım değil, neden böyle bir hareket yaptığını anlamadım. Herhalde geçen sezon bize gelemedi diye, seviyesini belli etmiş oldu.”