Magazin

Seni Kalbime Sakladım final yapıyor! Güzel oyuncu hayatının şokunu yaşadı

TRT 1 ekranlarının büyük umutlarla yayınladığı Seni Kalbime Sakladım dizisinde hayranları üzen haber geldi. Yayınlandığı ilk bölümleri ile adından sık sık söz ettiren Seni Kalbime Sakladım dizisinde süreç planlamalara uymayınca erken final haberi gündeme geldi. Sevilen dizide başrol oyuncuları arasında yer alan Sevda Erginci, sosyal medyada büyük ses getiren final kararı ile ilgili ilk kez konuştu. Seni Kalbime Sakladım dizisinin yayın hayatı kısa sürünce güzel oyuncu adeta hayatının şokunu yaşadı.

Seni Kalbime Sakladım Final Yapıyor

TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşan Seni Kalbime Sakladım dizisinde erken final haberi gündemden düşmüyor. Sevilen dizi 11 Ağustos 2022 tarihinde ekranlara gelecek 7. bölümü ile yayın hayatını sonlandıracak. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaristliğini ise Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya ikilisinin yaptığı Seni Kalbime Sakladım dizisinde hayranları üzen haber geldi. Büyük umutlarla ekranlara gelen Seni Kalbime Sakladım dizisinde başrol oyuncularından Sevda Erginci konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada çok konuşulan Seni Kalbime Sakladım dizisinin erken final yapması, dizi severleri çok üzdü. Son dönemin en güzel ve dikkat çekici oyuncularından biri olan Sevda Erginci, Seni Kalbime Sakladım dizisinde başrolde ekranlara geliyor ve beğeni topluyordu. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan TRT1’in yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım’ın final yapacağını açıklayan Sevda Erginci adeta hayatının şokunu yaşadı.

“Ne Olur Fazla Bir Şey Sormayın”

Seni Kalbime Sakladım dizisinin final kararı almasından dolayı çok üzgün ve şaşkın olduğunu ifade eden Sevda Erginci, “Çok üzgünüm arkadaşlar. Beş dakika önce dizimin final kararı alındığı haberini aldım. Çok şaşkınım. Ne olur fazla bir şey sormayın!” açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncu, reytingler iyi giderken bu kararı alan dizi yönetimi hakkında aıklama yapmaktan kaçındı.