Magazin

Selin Ciğerci’den şaşırtan barışma açıklaması geldi: “Evlilik düşünmüyoruz!”

Şimdilerde bir kozmetik firmasının sahibi olan Selin Ciğerci, magazin gündeminden düşmüyor. Hem eski eşi Gökhan Çıra ile ilgili yaşanan gelişmeler hem de son zamanlarda verdiği kilolar ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran Selin Ciğerci, sevenlerini şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Ciğerci’nin ikili ilişkisi ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra sosyal medya kullanıcıları üzüntülerini hesapları aracılığı ile dile getirdi.

Eski Eşi ile Barıştı!

2019 yılında eski futbolcu Gökhan Çıra ile görkemli bir düğün aracılığı ile dünya evine giren Selin Ciğerci, ani bir gelişme ile 2021 yılının eylül ayında boşanma kararı almıştı. Birbirlerini ne kadar sevdiklerini her fırsatta dile getiren ikilinin tek celsede boşanması, sevenlerini oldukça üzmüştü.

Boşandıktan sonra farklı isimler ile anılmaya başlayan ikili, konu ile ilgili olarak herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Geçtiğimiz günlerde ikili tarafında yaşanan sürpriz bir gelişme yaşandı. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile barıştıklarını sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Çıra, fotoğrafın altına yazdığı açıklamada annesinden sonra sevdiği tek kadının Selin olduğunu ve onların ancak Allah’ın ayıracağını belirtti. Şu an çok daha güçlü olduklarını ifade eden Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile birbirlerini çok sevdiklerini dile getirdi.

“Gökhan’ı Afettim Çünkü…”

Gökhan Çıra’nın barışma haberini verdiği fotoğraf paylaşımından sonra gözler Selin Ciğerci’ye çevrildi. Ciğerci bir süre herhangi bir paylaşım yapmadı. Daha sonra o da Instagram hesabı üzerinden “N’aber zeytinim” açıklamasında bulunduğu bir fotoğraf paylaştı.

Yaşadıkları ayrılık sürecinden sonra biten evliliği ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Selin Ciğerci, barışma haberinden sonra Gökhan Çıra’yı niçin affettiğini açıkladı. Evlilikleri boyunca yaşanan tartışmalarda kendisinin de sert çıkışlarının olduğunu dile getiren Selin Ciğerci, Çıra’nın barışmak için mantıklı açıklamalarda bulunduğunu bu neden ile barışma teklifini kabul ettiğini dile getirdi.

Evlilik Düşünmüyorlar!

Barışma haberleri ile ilgili açıklamalarına devam eden Selin Ciğerci, şu an için evleri birleştirmeyeceklerini ve evlilik düşünmediklerini ifade etti. Ciğerci’nin bu açıklaması, tekrar evlenmelerini bekleyen hayranlarını üzdü.