Gündem

Sel felaketi! 1 ölü, 2 kişi kayıp

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Yağış sonrası meydana gelen sel sonucunda çobanlık yapan 18 yaşındaki Ersan Taş’ın sel sularına kapılarak hayatını kaybettiği, isimleri öğrenilemeyen 2 kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrasında sel baskını meydana geldi. Güllüce ve Karaşeyh köylerinde sağanak yağış sonrası meydana gelen sel baskınında köyde çobanlık yapan 18 yaşındaki Ersan Taş’ın hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Doğubayazıt ilçesinde bugün etkili olan sağanak yağış sel baskınına neden oldu. Yağış sonrası meydana gelen sel baskınında ilçeye bağlı Güllüce ve Karaşeyh köylerinde birçok ev ve tarım arazisi zarar görürken, Karaşeyh köyünde çobanlık yapan 18 yaşındaki Ersan Taş’ın sel sularına kapılarak hayatını kaybettiği, isimleri öğrenilemeyen 2 kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi.

Haber verilmesi üzerine sel bölgesine Jandarma, AFAD ve İtfaiye ekiplerinin yönlendirildiği ve kayıp olan iki kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.