Ekonomi

Şekerbank’tan SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşı alanlara1700 TL promosyon ödemesi

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşı alanlar için sevindirici bir haber verildi. Şekerbank emekliler için promosyon duyurusunda bulundu. İnternet sayfasından yazılı açıklamada bulunan özel banka bin 700 TL’ye varan ödeme yapacağını bildirdi. Şekerbanka3 yıl maaş çekme sözü veren emekliler bu ödemeden faydalanacak.

Şekerbank SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşı alanlar için sevindirecek bir duyuruda bulundu. Banka maaş aralıklarına göre 1.500 TL’ye varan nakit promosyona ek olarak, kredi kartı ile yapılan 1.000-TL alışverişe 200 –TL Bonus ile toplamda 1.700 TL kazanma imkanı sağlıyor. Maaş aralığı 0-1.499 TL olanlara 1100 TL, 1.500- 2.499 TL arasında olanlara 1.400 TL, 2.500 TL ve üzeri olanlara 1.700 TL toplam ödeme yapılıyor.

Emekli Müşteri Paketi’nden Faydalanma Koşulları:

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır. Ödenecek promosyon tutarı için; icra ve nafaka gibi kesintilerden arındırılmış ve üç ayda bir ödenen aylıkları için bir aya tekabül eden net gelir/aylık tutarı dikkate alınacaktır. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.
Şekerbank; personel, iştirak çalışanları, Sem-Vak Banka emeklileri ve 1. derece yakınları kampanyadan faydalanamaz.

Şeker Bonus Kredi Kartı ile ilk 1.000 TL alışverişe 200 TL Bonus fırsatından bir müşteri 1 kez faydalanabilir. Bonus yüklemeleri ilk alışverişi takip eden bir sonraki ay başında harcama kontrolleri gerçekleştirildikten sonra Şeker Bonus Kredi Kartına yüklenecektir.

Bankamızın faiz, ücret, kredi vadesi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Sunulan promosyon rakamları 31.05.2021 tarihine kadar geçerlidir. Şekerbank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.