Ekonomi

Şekerbank’tan Emeklilere Müjde! 1750 TL Nakit Verecek

Şekerbank duyurdu. Emeklilere nakit kampanyası… Şekerbank resmi internet sitesinden kampanyanın detaylarını “Emekli maaşınızı Şekerbank’a taşıyarak 1.750 TL’ye varan promosyondan faydalanabilirsiniz” diyerek duyurdu. SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşını Şekerbank’tan alacak vatandaşlara 1.750 TL’ye varan nakit hediye. Emekli maaşını Şekerbank’tan alan vatandaşlar 1750 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. Son gün 30 Eylül 2021.

30 Eylül 2021 tarihinde sona erecek kampanyanın detayları şu şekilde;

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır. Ödenecek promosyon tutarı için; icra ve nafaka gibi kesintilerden arındırılmış ve üç ayda bir ödenen aylıkları için bir aya tekabül eden net gelir/aylık tutarı dikkate alınacaktır. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Şekerbank; personel, iştirak çalışanları, Sem-Vak Banka emeklileri ve 1. derece yakınları kampanyadan faydalanamaz.

Bankamızın faiz, ücret, kredi vadesi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Sunulan promosyon rakamları 30.09.2021 tarihine kadar geçerlidir. Şekerbank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Promosyon Tutarları

Maaş ödemesini Şekerbank’a taşıyan emekliler 1.750-TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecektir.

0-1.499 TL aralığında maaş alan müşterilerimize 1.250 TL, 1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alan müşterilerimize 1.500 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alan müşterilerimize ise 1.750 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilebilecektir.