Gündem

Şehitlerimizin helallik istedikleri video ortaya çıktı!

Suriye'nin İdlib kentine yapılan hain hava saldırısı sonucu 34 kahraman askerimiz şehit olmuştu. Şehitlerimizin hava saldırısından hemen önce çekilen bir video ortaya çıktı. Videoda Şehit Uzman Onbaşı Batuhan Tank'ın çektiği videoda şehit olan askerlerimiz birbirinden helallik isterlerken o görüntüler izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Suriye’nin İdlib kentine düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimizin saldırıdan hemen önce çektiği video ortaya çıktı. O video izleyenlerin yüreklerini dağladı.

BİRBİRLERİNDEN HELALLİK İSTİYORLAR
Suriye’nin İdlib bölgesinde Esed rejimine bağlı güçlerin TSK konvoyuna gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu 33 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Uzman Onbaşı Batuhan Tank’ın aynı saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emin Yıldırımın birlikte çektiği video ortaya çıktı. Videoda şehitlerin İdlib’e giderken birbirlerinden helallik istediği görülüyor.

SOSYAL MEDYAYA ATMIŞLAR
27 Şubat günü İdlib bölgesinde Esed’e bağlı rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu 33 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Osmaniyeli Uzman Onbaşı Batuhan Tank ve Hataylı Uzman Onbaşı Emin Yıldırım’ın bir grup silah arkadaşı ile birlikte sosyal medya uygulamasına çektikleri video ortaya çıktı.

SEVDİKLERİNE SELAM GÖNDERİYORLAR
Videoda ilk olarak Hataylı şehit Uzman Onbaşı Emin Yıldırım görülüyor. Ardından ise Osmaniyeli şehit Uzman Onbaşı Batuhan Tank videoda görülerek “Ömer” diye seslendiği birinden helallik istiyor ve “Benim hakkım varsa helal olsun” diyor. Ardından da şehitlerin diğer silah arkadaşları videoda sırasıyla sevdiklerine selam gösteriyor.

Şehitlerin İdlib’e giderken çektiği anlaşılan ve 45 saniye süren videoda ise Selda Bağcan’ın uğurlar olsun şarkısı çalıyor.