Magazin

Şehir Hayatı O’na Yaradı! Survivor Sude Burcu’nun Paylaşımı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Lacivert Gecelik O’na Çok Yakıştı!

TV 8 ekranlarının en gözde yarışma programı olan Survivor All Star, yeni sezonunda da en çok takip edilen TV şovlarından biri olmaya devam ediyor. Yarışmaya katılan ünlüler gördükleri ilgi sonrasında ününe ün katıyor.

Yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet devam ederken, adada kalan yarışmacılar günden güne azalıyor. Survivor All Star’ın en gözde yarışmacılarından birisi olan Suda Burcu geçtiğimiz günlerde eleme potasına girmiş ve yarışmaya veda etmişti.

Gönüllüler Takımı’nın Başarılı İsmi Adaya Veda Etti

Survivor All Star’ın 2022 sezonuna damga vuran isimlerden olan ve Gönüllüler Takımı’nda mücadele Sude Burcu yarışma parkurlarındaki başarısı kadar romantik ilişkileri ile de gündemi gelmişti. Ünlüler Takımı’nda yer alan Mert Öcal ile yaşadığı aşk en çok konuşulan konuların başında yer almıştı.

Gönüllüler Takımı’nın en başarılı yarışmacılarından biri olan Sude Burcu profesyonel olarak tekvando yapıyor ve daha önce Türkiye ve Balkan şampiyonu oldu. Daha önce 2019 yılında Survivor’a katılan Sude Burcu, bu sene ikinci kez Survivor yarışmacılarından birisi oldu. Ancak başarılı yarışmacı geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen isimlerden birisi oldu ve adaya veda etti.

Yarışmadan elenen Sude Burcu, soluğu sevgilisi Mert Öcal’ın yanında aldı. Aşk hayatına ara vermeden devam eden Sude Burcu ve Mert Öcal çifti birlikte tatile çıktı. İkilinin sosyal medya paylaşımları gündem oldu.

Son Paylaşımı Çok Konuşuldu

Yarışmadan elenmesinin ardından, kendisine koşulsuz destek gösteren hayranlarına ve destekçilerine teşekkür etmek adına paylaşımlar yapan Sude Burcu, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü.

Destekçilerine teşekkür eden Sude Burcu, Instagram üzerinden hikaye paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta üzerinde lacivert bir gecelik bulunan Sude Burcu, güzelliği ile hayranlarının başını döndürdü.